ТОП 10 ідей подарунків для нього!

author-icon

Кібер Ідеївна

115

5 хв.

Новий рік, день народження чи річниця, і ще купа особистих дат та малих-великих приводів привітати його зі святом. І кожного разу, неначе вперше, ці муки вибору подарунку для чоловіка, що точно йому сподобається, а не припадатиме пилом в коморі (поруч з торішнім набором посуду від родичів).

Спокійно! В Кібернетики багаторічний досвід вирішення подібних питань (а ще постійні знижки!), тож зараз разом підберемо ідеальний презент для нього та підкажемо: «Що ж замовити?»

Ігрова приставка

А на скільки років відчуваєш себе ти? Здається, що в певний момент, час зупиняється, і ці незрозумілі цифри в паспорті не відповідають дійсності. В душі ти такий самий підліток, що отримує задоволення від забавок того ж віку. Повір, в нього ті ж самі відчуття.

«От зараз би не ось це все, а декілька сетів в футбол поганяти », — думає він, сидячи на роботі.

Чому б ні? Гарна ідея на новорічні свята для хлопця — ігрова приставка Xbox, PlayStation або додаткові аксесуари до них. Консолі мають AMD процесори, що вважаються найкращими за показниками продуктивності, швидкості та відмальовки зображення. Влаштовуйтесь зручніше за екраном TV та організовуйте сімейні Xbox-батли чи PlayStation-перегони. 

Для тих, хто «в темі» та вже користується приставкою, крутим подарунком буде комплект нових ігор або ж допоміжна гарнітура для плейстейшн .

Смарт-годинник

За вікном майже 2024 (а може вже й саме він) — пік розвитку штучного інтелекту — тож все, що «смарт», в тренді.  

Звісно, час можна глянути і на екрані телефона, проте сучасний розумний годинник — це, перш за все, стильний девайс, що має крутий дизайн та купу корисних функцій. Особливо необхідний для хлопця, якщо він обожнює біг, плавання чи будь-які інші активні види спорту. Цей аксесуар дозволить:

  • відслідковувати власні рекорди та динаміку досягнень, 

  • стежити за пульсом, 

  • рахувати калорії чи відстань, 

  • вимірювати рівень насиченості киснем, якість сну або тиск.

А ще повна синхронізація з телефоном. Тож він зможе оперативно реагувати на сповіщення із застосунків, керувати камерою тощо.

Крім того, більшість моделей смарт-годинників водонепроникні. 

На ціну впливає наявність додаткових плюшок: сенсорний екран, потужність процесора, кількість датчиків, якість зображення чи матеріалу корпусу. Але те, що будь-яка модель заслуговує на увагу, як ідеальний варіант подарунку для спортсмена, це однозначно.


Бездротові навушники

На випадок важливих переговорів, ранкової пробіжки чи байдикування на дивані . Гарнітура для телефону чи ноутбуку — ще один аксесуар, який знадобиться абсолютно всім. TWS-навушники забезпечують віддалений доступ до прослуховування улюблених аудіодоріжок чи ведення розмов. Це комфортний та стильний спосіб занурення в атмосферу під час тренувань, без обмеження рухів дротами .

Ти точно знаєш його музичний смак! Тож керуйся цим при виборі навушників за частотним діапазоном звуку. Обирай водонепроникний девайс для спортсмена із рівнем захисту IPX5 та IPX7. А ще врахуй тривалість роботи без підзарядки, наявність активного шумозаглушення (щоб відсторонитись від зовнішніх звуків), дизайн та інші критерії, які є важливими для хлопця — все, щоб отримати максимальне задоволення від прослуховування .


Електронна книга

«Книга - найкращий подарунок », — так нас вчили ще з дитинства. Раніше більшість могла б з цим посперечатись, а зараз —  її електронна універсальна версія входить в топ презентів для хлопця (особливо, якщо ти в курсі про його захоплення літературою). 

По суті, це планшет для читання книг різноманітних форматів або прослуховування аудіо файлів. Технологія електронного чорнила забезпечує чітке зображення навіть під прямими сонячними променями . Екран пристрою піклується про зір читача, імітуючи сторінки «живої» книги. А ще про бюджет — оскільки, електронна версія видання зазвичай коштує дешевше, ніж паперова. 

Чим потужніше комплектація (якість матеріалів корпусу, габарити, розмір пам'яті, рівень енергоспоживання, додаткові програмні плюшки), тим вище ціна. 

Проте, наразі ринок електронних книг насичений дійсно хорошими моделями, які можна придбати за вигідною ціною. Тому, девайс однозначно наша рекомендація в якості ідеї гостинця для чоловіка на Новий рік .


Смартфон

Те, без чого не обійтись в сучасних реаліях. Смартфон став невід'ємною частиною нашого життя — тут будильник, який його будить, календар, що нагадує про день народження тещі, гаманець, водійське, діалоги з друзями, розваги і навчання, камера для зберігання спогадів та (найважливіше!) твої повідомлення .

Девайс можна назвати універсальною ідеєю подарунку для чоловіка та стильним доповнення його образу. Виробники випускають нові за дизайном та параметрами моделі зі швидкістю світла, тому завжди можна обрати щось краще чи потужніше. 

В наявності в Кібернетики широкий вибір телефонів на будь-який запит:

  • омріяний флагман з топовою камерою та процесором, 

  • гаджет за середнім прайсом з міцним корпусом 

  • чи бюджетний девайс з витривалим акумулятором. 

А постійно діючі знижки на kibernetiki.ua ще й зекономлять твої гроші.

Вагаєшся щодо ціни? Оплачуй покупку частинами і вбивай двох зайців одразу — мінімальне навантаження для твого бюджету та взаємне задоволення від придбання смартфону-мрії для чоловіка. 

Ігрова периферія 

Якщо геймерство  — це хобі або взагалі спосіб заробітку для чоловіка, пошуки подарунку однозначно мають зупинитись на позиції, що зробить ігровий досвід яскравим та переможним.

Повір, для хлопця це не просто миша, гарнітура чи клавіатура. Геймерська периферія розроблена для ігор з урахуванням специфічних потреб гравця. Кожен елемент, звук та функція для геймера має значення:

  • Миша . Ігрова модель девайсу більш чутлива та має швидший відгук. Щоб забезпечити більшу кількість дій за менший проміжок часу, виробники оснащують її набором додаткових зовнішніх кнопок. Різнокольорова підсвітка додає атмосфери. А якщо вагаєшся між дротовим та бездротовим варіантом, рекомендуємо вибрати мишу змішаного типу, щоб точно догодити з подарунком.

  • Клавіатура . Як правило, вирізняється яскравим дизайном, зручним корпусом та наявністю додаткових клавіш, портів тощо. Все це необхідно для хлопця-геймера, щоб налаштувати швидкі комбінації та підключити всі необхідні для ведення ігор пристрої. А щоб попередити її передчасну заміну на нову, обери девайс із захистом від вологи.

  • Навушники . Ти точно чула якісь незрозумілі звуки та слова, які він вимовляє під час гри за компом. Щоб його було чути не тільки тобі, але й команді гравців, а він, в свою чергу, ловив найменший ігровий шурхіт, даруй якісну гарнітуру. Зверни увагу на вбудований мікрофон, зручність дужки та амбушюра, чутливість (90-120 дБ) та опір (32 - 40 Ом).

  • Додаткові девайси для геймера . Ігрові поверхні, підставки-кулери для охолодження процесора, крісла тощо — завжди в Кібернетики великий асортимент пристроїв хорошої якості для хлопця-фаната ігор.

Тример

Ходить думка, що чоловіку достатньо бути трохи симпатичніше за мавпу. Ми ж прихильники іншої ідеї: чим більше краси, тим краще! Тому багатофункціональний пристрій для бороди та вусів, догляду за волоссям та окантовкою брів — хороший варіант подарунку для чоловіка 🧔🏻. Він не просто стриже, а дає можливість ідеально контролювати їх довжину. 

При виборі радимо відштовхуватись від набору «вмінь» тримера. Якщо із 12 запропонованих насадок, він точно користуватиметься тільки однією — не бачимо сенсу платити більше! Стильний та корисний презент, який зацінить будь-який представник сильної статі, завжди можна замовити зі знижкою на kibernetiki.ua.


Сертифікат

Коли пошуки ідей для подарунку зайшли в глухий кут або вагаєшся з кольором, розміром, параметрами моделі, універсальний подарунковий сертифікат мчить на допомогу. Так ти точно зможеш впевнитися, що він задоволений покупкою, бо обере гаджет самостійно. 

Заряджай його на бажану суму, що покриє повністю або частково ціну наміченого девайсу, та вручай на Новий рік, день народження чи в будь-який інший день (бо кожен день з ним це свято

Термін дії сертифікату - необмежений. Він може використати його наступного ж дня або дочекатись смачної знижки.

Висновок

Головне у виборі подарунку для чоловіка — отримувати щире задоволення від процесу. Радимо не чекати новорічні свята, щоб влаштувати йому сюрприз — великий чи трохи менший, а діяти за покликом серця та створювати безкінечну кількість приводів для святкувань. А команда Кібернетики з радістю візьметься за їх реалізацію та доставку твоїх ідей за вигідною ціною

03 Січня 2024, 13:01

Останні статті

Рейтинг бюджетних відеокарт.webp

Рейтинг бюджетних ігрових відеокарт

Ринок ігрових відеоадаптерів пропонує безліч варіантів як з урахуванням потреб, так і бюджету користувача. Незалежно від цілей, тут завжди є з чого вибрати: від більш дешевої відеокарти для легкого скролінгу до гігантів для підтримки найбільш інтенсивної гри.

author-icon

Кібер Рейтингович

19 Квітня 2024, 14:04

38

6 хв.

PlayStation чи Xbox.webp

PlayStation чи Xbox: яка ігрова консоль краще?

Не зважаючи на фактичну присутність на ринку трьох представників, насправді за лідерство в сегменті домашніх консолей змагаються лише Sony PlayStation і Xbox. Японська Nintendo Switch теж чудовий варіант приставки. Проте, саме ПС5 та Іксбокс пропонують графіку і потужну бібліотеку ексклюзивних ігор. І все це з приставкою «най». До того ж пристрої знаходяться майже в ідентичному ціновому діапазоні. Тож визначитись з однозначним фаворитом, який варто купити, для гравців лишається завдання із зірочкою.

author-icon

Кібер Всезнайович

05 Квітня 2024, 14:04

113

5 хв.

14 чи 15.webp

Різниця між iPhone 15 та iPhone 14: порівняння смартфонів

Порівняємо 14 vs 15, та, з урахуванням технічних параметрів, режимів функціонування і вартості, визначимо айфон, на який тобі варто перейти.

author-icon

Кібер Всезнайович

05 Березня 2024, 09:03

133

6 хв.

Xiaomi Redmi Note 13 (1)_11zon.webp

Огляд смартфонів Xiaomi серії Redmi Note 13

Серія Redmi Note, по праву, вважається однією з найбільш продаваних лінійок на базі Android у всьому світі. Незважаючи на особливу увагу, що приділяється флагманским девайсам, смартфони середнього класу від Xiaomi користуються неабиякою популярністю. За показниками продуктивності, обсягами пам'яті та рівнем фото вони гідно конкурують з бестселерами сімейства Galaxy A, OnePlus Nord тощо.

author-icon

Кібер Оглядович

23 Лютого 2024, 12:02

420

8 хв.

Який Айфон найдовше тримає батарею.webp

Який iPhone найдовше тримає батарею?

Тож цей день настав! Досліджуємо який айфон найдовше зможе відтворювати твої улюблені аудіотреки/відеокліпи та хто очолює топ за витривалістю акумулятора. Порівняймо роботу найпопулярніших моделей iPhone до хвилин — від найновіших до попередніх версій, та дізнаємось у кого ж краща батарея, за умов щоденної помірної чи інтенсивної активності — 4 і 7 години/день відповідно.

author-icon

Кібер Всезнайович

15 Лютого 2024, 14:02

95

5 хв.

ТОП 10 смартфонів з потужною батареєю.webp

ТОП 10 смартфонів з потужною батареєю

Кібернетики зібрали рейтинг смартфонів, які, не дивлячись на рівень навантаження, покажуть не лише гарну продуктивність за загальними характеристиками, але й автономність та стійкість батареї. Чесно про переваги та недоліки моделей від бюджетних до вищих за ціною далі по тексту.

author-icon

Кібер Рейтингович

13 Лютого 2024, 08:02

325

7 хв.