ТОП 10 смартфонів з потужною батареєю

author-icon

Кібер Рейтингович

325

7 хв.

Зміст

1

Вступ

2

Смартфони з потужною батареєю бюджетного сегмента до 6000 грн

3

Смартфони з потужною батареєю середнього сегмента до 11 000 грн

4

Смартфони з потужною батареєю флагманського сегмента

5

Висновок

Ану глянь скільки відсотків заряду батареї в тебе лишилось? Вистачить, щоб прочитати цю статтю до кінця? Якщо постійно доводиться перевіряти чи не розрядився телефон та шукати найближче джерело живлення, тобі варто ознайомитись з цією топовою десяткою витривалих мобільних девайсів та купити один з них.

Кібернетики зібрали рейтинг смартфонів, які, не дивлячись на рівень навантаження, покажуть не лише гарну продуктивність за загальними характеристиками, але й автономність та стійкість батареї. Чесно про переваги та недоліки моделей від бюджетних до вищих за ціною далі по тексту.

Смартфони з потужною батареєю бюджетного сегмента до 6000 грн

Пристрій оснащено батареєю місткістю 6000 мА·год, що забезпечує тривалий час безперебійної роботи для твоїх активностей. Плюс (не дивлячись на цінову категорію) до параметрів додано миттєве поповнення заряду акумулятора, що хутко реабілітує автономність. Модель має оригінальний дизайн корпусу та демонструє хороші показники за рахунок характеристик нижче.

Переваги:

  1. Великий екран. Дисплей в 6,82’’ гарантує комфорт під час взаємодії з мультимедіа та імерсивний досвід користування.

  2. Продуктивність. Вбудований 8-ядерний процесор MediaTek Helio G37 частотою 2.3 ГГц на відмінно впорається з повсякденними навантаженнями, потягне як легкі ігри, так і більш важкі завдання.

  3. Обсяг пам'яті. Внутрішня пам’ять на 128 ГБ та можливість її розширення до 1 ТБ для твоїх фотографій, відео та додатків, а ще нетипова для сегменту динамічна пам’ять на 8 Гб.

  4. Сучасна версія операційної системи. Користуйся всіма оновленнями та перевагами Android 13.

Недоліки:

  1. Низька роздільна здатність. Екран оснащено меншою роздільною здатністю (1640 x 720), що може вплинути на якість відображення контенту. 

  2. Середня якість камер. Це, звісно, не дивно, оскільки девайс недорогий. Тож, якщо шукаєш саме камерофон з гарною місткістю батареї, рекомендуємо замовити іншу модель.

Як і його попередник, пристрій має акумулятор місткістю 6000 мА·год, достатньої для повноцінного використання девайсу протягом дня. А відновлення заряду батареї відбувається в прискореному темпі. Пластмасовий корпус має волого- та пило- захист стандарту IP52. Подібні недорогі телефони, звісно, важко розглядати в ролі основного помічника для серйозних ресурсозатратних задач. Врахуй, що, за загальними характеристиками, це скоріш продвинутий автономний пристрій для дзвінків.

Переваги:

  1. Потужний процесор. Восьмиядерний JLQ JR510 забезпечує достатню швидкість роботи, в порівнянні з процесорами інших бюджетних пристроїв.

  2. Розширена фото- та відеозйомка. Покращена камера забезпечить кадри досить непоганого рівня.

Недоліки:

  1. Малий об'єм оперативної та вбудованої пам'яті. Так, всього 3 Гб та 32 Гб пам’яті відповідно. Проте, з можливістю розширення останньої до 1 Тб.

  2. Середня якість матеріалів корпусу. Звісно, орієнтуйся лише на свої відчуття та смак, але ми пообіцяли оцінювати чесно, тому цей пункт тут.

І знову батарея з показником місткості 6000 мА·год та не менш швидка зарядка 22.5 Вт. Цей типовий сучасний бюджетник, окрім приємного дизайну, що виглядає дорожче його реального прайсу, отримав популярний процесор Unisoc T606 на 8 ядрах. Це, звісно, не най-най модель за параметрами, яку ти побачиш в цьому рейтингу. Проте телефон впорається з низкою завдань, невибагливих ігор та застосунків. А витривала батарея гарантує високий рівень автономності та не дозволить перервати роботу чи розваги в неочікуваний момент.

Переваги:

  1. Привабливий дизайн. Стильний вигляд та приємні на дотик матеріали корпусу, що однозначно приверне увагу оточуючих.

  2. Камера. Основна камера на три модулі 50 Мп + 2 Мп + 2 Мп забезпечує фотографії якості вище середньої, а різноманітні режими та функції додадуть творчості до процесу.

  3. Багато пам'яті. Обсяг внутрішньої пам'яті – 128 GB та підтримка розширення за рахунок microSD.

Недоліки:

  1. Якість зображення. Роздільна здатність екрану – 1600 x 720, що може не задовольняти вимогам низки користувачів.

  2. Посереднє звучання. Динамік пристрою, на жаль, не відзначається високою якістю.

Смартфони з потужною батареєю середнього сегмента до 11 000 грн

Синонімом цього малого – надійність. Серед визначних характеристик моделі, що забезпечують її автономність – акумулятор місткістю цілих 10 000 мА·год, якого з впевненістю вистачить на 3 дні користування. А безпровідна 10 Вт та швидка зарядка на 18 Вт хутко поверне втрачені батареєю відсотки заряду. Масивний корпус виконано з пластику та металу, а ще надзвичайна стійкість до ударів, води та пилу стандарту IP69.

Переваги:

  1. Продуктивність. Ідеальний для ігор та вимогливих додатків 8-ядерний процесор MediaTek Helio G85 із максимальною частотою 2.0 ГГц забезпечить плавність картинки та стабільність в роботі.

  2. Режими фото. Трьохмодульна камера 20 Мп + 2 Мп + 2 Мп (f/1.8 + f/2.8 + f/2.4) та купа додаткових режимів зйомки для отримання деталізованих кадрів.

  3. Внутрішня пам’ять. Предостатньо місця для твоїх файлів – 128 Гб пам'яті та 8 Гб оперативки, щоб нічого не підвисало.

Недоліки:

  1. Якість картинки. Якщо звик до Full HD та вище, то роздільної здатності екрану рівня HD+ може бути недостатньо.

Справжній гігант автономності з батареєю місткістю на 22 000 мА·год. Можеш забути про зарядку на тиждень, а коли згадаєш маєш швидку та бездротову. Стандарт захисту IP69K забезпечує стійкість телефону навіть перед мийкою гарячою водою під високим тиском (якщо збирався щось подібне робити). За стабільну роботу відповідають процесор Mediatek Helio G96. Це достойний за характеристиками смартфон, який має безліч плюсів, особливо для користувачів, які в пошуку броньованої надійності.

Переваги:

  1. Міцний корпус. Ulefone створив відмінний девайс для екстремальних умов використання – матеріал: метал, пластик, скло.

  2. Захист від перегріву. Спеціальні технології для тепловідведення додають балів до надійності та дозволяють уникнути перегріву при інтенсивному використанні.

  3. Пам’ять. об'єми, що вражають – 12 Гб оперативної пам'яті та 256 Гб сховища для зберігання даних.

  4. Висока якість камери. Основна камера на 64 Мп + 64 Мп (f/2.2) з оптичною стабілізацією та автоматичним фокусуванням.

Недоліки:

  1. Вага. Зовнішня міцність та автономність дає про себе знати! Девайс важить цілих 647 г – параметр, який може налякати та переважити попередні.

Автономність моделі забезпечує батарея місткістю 6000 мА·год. Об'єми оперативної та внутрішньої пам'яті – майже стандартні 4 Гб та 64-128 Гб. Пристрій отримав безліч позитивних відгуки в оглядах від користувачів, оскільки демонструє хороші показники роботи, що повністю виправдовують його вартість. За зручність діалогів відповідає круте оновлення - функція Voice Focus, що ізолює голос від фонового шуму одночасно посилюючи звук. А ще девайс не боїться вологи та пилу. 

Переваги:

  1. Якість зйомки. Камера на 50 Мп + 2 Мп + 2 Мп (f/1.8 + f/2.4 + f/2.4), що, навіть за умов поганого освітлення, видає достойні фото.

  2. Екран. Яскравий PLS-екран зі блискавичним відгуком, роздільної здатності Full HD+, забезпечить кращу чіткість зображення з низьким рівнем мерехтіння та енергоспоживанням.

  3. Процесор. Швидкість, на яку ти можеш розраховувати, на базі процесора Samsung Exynos 1330. Вісім ядер потужності для геймінгу та вимогливих додатків.

Недоліки:

  1. Відновлення енергії. Смартфон оснащено швидкою зарядкою батареї всього на 15 Вт. При цьому, можливість безпровідного поповнення заряду, як і блок живлення в комплектації, відсутня. І це єдиний мінус з характеристик, який ми змогли виокремити.

Наступний в рейтингу середніх за ціною смартфон, який може похвалитись своєю автономністю, завдяки батареї місткістю 6000 мА·год. Багатофункціональний, потужний та надійний за сукупністю параметрів пристрій з вбудованим обсягом пам’яті 128 Гб, на котрий ти з легкістю можеш покластись. Його ресурсів вистачить як для багатогодинних дзвінків, так і для геймінгу.

Переваги:

  1. Комфорт для очей. Ти точно оціниш чітке та плавне зображення моделі з Super AMOLED-екраном роздільної здатності 2340 x 1080 та частотою 120 Гц. Хороша передача деталей навіть при яскравому сонячному світлі.

  2. Продуктивність. Пристрій оснащено 8-ядерним процесором Samsung Exynos 1280 частотою 2.4 ГГц, що в рази швидше виконає всі твої програмні забаганки.

  3. Обсяг оперативної пам'яті. Оперативка на 8 Гб забезпечить одночасну роботу в декількох додатках без втрат в результативності.

Недоліки: 

  1. Відсутність безпровідного заряджання. Як для характеристик девайсу подібної цінової категорії, вона могла би і бути. 

  2. Вразливість.Модель не має жодного зі стандартів захисту, тож в експлуатації потрібно бути вкрай обережним.

Смартфони з потужною батареєю флагманського сегмента

Цей потужний девайс має в своєму арсеналі акумулятор місткістю 6580 мА·год. Він просто створений для любителів активного відпочинку бо, окрім міцного захисту корпусу рівня IP69K, отримав купу корисних параметрів, вимірювальних датчиків/технологій, що полегшать життя туриста. Дизайн повністю відповідає наповненню – пристрій виглядає як всюдипрохідна броньована машина, що витримає будь-які випробування.

Переваги:

  1. Міцний корпус. Ідеальний набір характеристик для екстремальних умов використання.

  2. Тепловізійна камера. Технологія, що дозволяє виявляти та аналізувати теплові різниці, що корисно в різних ситуаціях, включаючи пошук людей вночі та навіть під завалами.

  3. Багатозадачність. Процесор MediaTek Helio P70 на 8 ядер додасть швидкості у виконанні завдань та запуску ігор без затримок.

  4. Показники пам’яті. Середні 6 Гб та 128 Гб оперативної та внутрішньої пам'яті для стабільних показників роботи.

Недоліки:

  1. Громіздкість. Захист від ударів та води додає габаритності, що відображається за вазі та параметрах пристрою. Якщо шукаєш золоту середину – телефон з міцною батареєю, але легкий та компактний, придивись іншу модель.

  2. Відсутність безпровідного заряджання. Вважаємо нормою, розраховувати на повний комплект сучасних функцій у флагмані, в тому числі швидкісне поповнення відсотків заряду батареї.

  3. Застаріла версія операційної системи. Функціонал може відстати від останніх релізів, що впливає на доступність оновлень безпеки тощо.

Батарея на 5000 мА·год гарантує тривалу автономність пристрою з усіма плюшками прискореного відновлення заряду. Модель флагману заслужено вважається однією з найкращих смартфонів не лише за показником місткості акумулятора, а й згідно загальних технічних параметрів. Це підтверджується оглядами та відгуками безлічі користувачів. Корпус девайсу виконано з металу та скла, а ще захищено за стандартом IP68. Саме той випадок, коли важко знайти мінуси.

Переваги:

  1. Вдосконалений екран. Завдяки технології Dynamic AMOLED (3088 x 1440, 120 Гц), дисплей вражає яскравістю та насиченістю кольорів, забезпечуючи хороший рівень відображення контенту.

  2. Продвинута камера. Високоякісна квадрокамера 

    200 Мп + 10 Мп + 12 Мп + 10 Мп (f/1.7 + f/4.9 + f/2.2 + f/2.4), завдяки якій твої знімки будуть гідно конкурувати з фотографією, зробленою на професійну оптику. 

  3. Потужний процесор. Вбудований процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 частотою 3.36 ГГц, що справиться з будь-якими навантаженнями – для геймінгу, роботи в енергозатратних застосунках, мультимедійних операцій тощо.

  4. Пам'ять, що вражає. Цілих 12 Гб оперативної пам'яті та накопичувач на 512 Гб – цього більше, ніж вистачить для завдань будь-якої складності та файлів будь-якого розміру (або майже будь-якого).

Недоліки:

  1. Ціна. Якість матеріалів, багатофункціональність призводять до високої вартості. А це може відігравати ключову роль при виборі топового девайса з крутою батареєю, який захочеться замовити просто зараз.

За автономність пристрою відповідає батарея на 5000 мА·год. Не забули й про прискорене поповнення заряду акумулятора – таку можливість додано до характеристик девайса. Він компактний та достатньо легкий, вирізняється оригінальним дизайном корпусу. Захищений від пилу/вологи та гарантує стійкість протягом всього дня.

Переваги:

  1. Високоякісний дисплей. AMOLED-екран з роздільною здатністю 2412 x 1080, забезпечить яскраві враження від користування – насичені кольори, глибокий чорний та відмінне зображення.

  2. Пам’ять. Девайс отримав 8 Гб системної пам'яті та 256 Гб вбудованої, що є вдалою комбінацією в поєднанні з іншим залізом.

  3. Потужний чіпсет. Процесор MediaTek Dimensity 7050 на 8 ядер гарантує високий рівень продуктивності та плавність роботи, навіть при великій кількості одночасно відкритих додатків.

  4. Комплексна камерна система. Чіткі та деталізовані фотографії, а також вражаючі знімки в умовах слабкого освітлення з оптикою на 64 Мп + 8 Мп + 32 Мп (f/1.7 + f/2.2 + f/2.0).

Недоліки:

  1. Відсутність безпровідної зарядки. Може бути розчаруванням для тих, хто планує купити сучасний флагман не лише враховуючи ємність батареї, але й повний набір передових функцій.

  2. Обмежена водонепроникність. Але, якщо ти впевнений, у відсутності в своєму житті подібних ризиків, як втопити смартфон, то викреслюй цей параметр зі списку недоліків.

Висновок

Якщо твоя мета бути постійно на зв'язку та звести до мінімуму кількість заряджань батареї на день/тиждень (суто дзвінки, без додаткового навантаження на систему девайса), радимо купити недорогий, бюджетний варіант, що забезпечить базові потреби. 

Хочеш стильний, потужний та одночасно автономний девайс з батареєю,  заряд якої не підведе? Тоді доведеться заплатити більше за набір покращених характеристик. 

Який би девайс з рейтингу ти не обрав, одне точно лишиться незмінним – його надійність. Якщо все ще вагаєшся, Кібернетики допоможуть підібрати розумну слухавку з батареєю, якій можна доручити виконання всіх твоїх справ.


13 Лютого 2024, 08:02

Останні статті

Рейтинг бюджетних відеокарт.webp

Рейтинг бюджетних ігрових відеокарт

Ринок ігрових відеоадаптерів пропонує безліч варіантів як з урахуванням потреб, так і бюджету користувача. Незалежно від цілей, тут завжди є з чого вибрати: від більш дешевої відеокарти для легкого скролінгу до гігантів для підтримки найбільш інтенсивної гри.

author-icon

Кібер Рейтингович

19 Квітня 2024, 14:04

38

6 хв.

PlayStation чи Xbox.webp

PlayStation чи Xbox: яка ігрова консоль краще?

Не зважаючи на фактичну присутність на ринку трьох представників, насправді за лідерство в сегменті домашніх консолей змагаються лише Sony PlayStation і Xbox. Японська Nintendo Switch теж чудовий варіант приставки. Проте, саме ПС5 та Іксбокс пропонують графіку і потужну бібліотеку ексклюзивних ігор. І все це з приставкою «най». До того ж пристрої знаходяться майже в ідентичному ціновому діапазоні. Тож визначитись з однозначним фаворитом, який варто купити, для гравців лишається завдання із зірочкою.

author-icon

Кібер Всезнайович

05 Квітня 2024, 14:04

113

5 хв.

14 чи 15.webp

Різниця між iPhone 15 та iPhone 14: порівняння смартфонів

Порівняємо 14 vs 15, та, з урахуванням технічних параметрів, режимів функціонування і вартості, визначимо айфон, на який тобі варто перейти.

author-icon

Кібер Всезнайович

05 Березня 2024, 09:03

133

6 хв.

Xiaomi Redmi Note 13 (1)_11zon.webp

Огляд смартфонів Xiaomi серії Redmi Note 13

Серія Redmi Note, по праву, вважається однією з найбільш продаваних лінійок на базі Android у всьому світі. Незважаючи на особливу увагу, що приділяється флагманским девайсам, смартфони середнього класу від Xiaomi користуються неабиякою популярністю. За показниками продуктивності, обсягами пам'яті та рівнем фото вони гідно конкурують з бестселерами сімейства Galaxy A, OnePlus Nord тощо.

author-icon

Кібер Оглядович

23 Лютого 2024, 12:02

420

8 хв.

Який Айфон найдовше тримає батарею.webp

Який iPhone найдовше тримає батарею?

Тож цей день настав! Досліджуємо який айфон найдовше зможе відтворювати твої улюблені аудіотреки/відеокліпи та хто очолює топ за витривалістю акумулятора. Порівняймо роботу найпопулярніших моделей iPhone до хвилин — від найновіших до попередніх версій, та дізнаємось у кого ж краща батарея, за умов щоденної помірної чи інтенсивної активності — 4 і 7 години/день відповідно.

author-icon

Кібер Всезнайович

15 Лютого 2024, 14:02

95

5 хв.