Топ звучання за свої гроші - найкращі бездротові навушники до 2000 грн!

author-icon

Кібер Рейтингович

238

3 хв.

Копійка гривню береже. Команда «Кібернетики» безумовний фанат цього твердження. Ми точно знаємо, що вислів: «чим вище ціна, тим краще продукт» хибний, бо на власному досвіді переконуємося у зворотному, тестуючи різні категорії товарів. 

Цього разу, створили для тебе підбірку бездротових навушників топової якості з максимальною ціновою відміткою 2000 грн. Детальніше про фаворити «Кібернетики» нижче.


XO BE25

Не треба ходити до ворожки, щоб здогадатись дизайном яких саме навушників надихався виробник при створенні даної моделі. Дуу-у-же схоже на щось американське в надцять разів дорожче, проте вироблено в Китаї. Відмітимо кольорову гаму та зручність. Матеріал: пластик. Навушники підключаються до гаджетів як через Bluetooth з радіусом дії до 10 м (працюють на батареї), так і кабель AUX (живлення від пристрою). Користувачі відмічають гарний показник стійкості акумулятора (заявлений в характеристиках час роботи - до 8 годин) та відмінне об'ємне звучання (з активним шумоподавленням). 

Частотний діапазон моделі: 2.402-2.480 GHz. Для повної зарядки необхідно до 4 годин. Навушники мають вбудований мікрофон. В комплекті отримуєш Micro USB і AUX кабелі (довжина 95 см) та інструкцію. 

З урахуванням всіх характеристик, відмічаємо XO BE25, іяк гідний девайс, і як стильне доповнення до твого іміджу.

JBL Tune 520BT 

Не дивно, що компанія JBL - один із лідерів ринку акустичних систем та супутньої їм електроніки, знайшла спосіб порадувати споживачів якісним звучанням за економним прайсом. Модель JBL T520BT тому доказ.

Легкі, м'які та зручні. Навушники комфортно носити протягом тривалого часу. А складна конструкція забезпечує їх ергономічність.

Відчуй потужний звук навушників завдяки новітній технології 5.3 BT. До 57 годин чистого та об'ємного звучання та додаткові 3 години роботи всього лиш за 5 хв підзарядки. Кабелю для зарядки USB Type-C в комплекті. 

Налаштування еквалайзеру здійснюється в безкоштовному додатку JBL Headphones. Модель легко перемикатися між Bluetooth-девайсами та налаштований на активацію голосових помічників. То ж, Google чи Siri до твоїх послуг.


Baseus Bowie H1

Ще одні бездротові навушники з сегменту бюджетних, що більш ніж виправдовують свою ціну. Безперечні плюси Baseus Bowie H1 - якість матеріалу та дизайн. Корпус виконано з якісного матового пластику, за рахунок чого виглядають вишукано та естетично. Матеріал амбушюр м’який, приємний на дотик та з ефектом пам’яті. Навушники мають гарний поворотний механізм та оснащенні динаміками діаметром 40 мм. 

Виробник обіцяє роботу нон-стоп протягом 40-70 годин, а швидка зарядка за 10 хв дає до 10 годин прослуховування музики (при гучності 30%). Спосіб підзарядки: USB Type-C.

 В навушниках гарно акцентовано низькі частоти. Діапазон: 20-20000 Гц. Модель обладнана якісним мікрофоном, що забезпечить відмінне hands-free спілкування.

Дизайн і звучання Baseus Bowie H1, однозначно, заслуговують твоєї уваги.

Panasonic RB-HX220BEE 

На перший погляд навушники здаються менш витонченими, ніж їх попередники. Проте, Panasonic RB-HX220BEE мають надзручний складний корпус, виконаний із пластику та металу. Дужка легко регулюється, а сама конструкція - міцна та надійна. Прикраса дизайну - глянцева вставка з пластику, оздоблена концентричними колами (виглядає ефектно). Вага - 197 г.

Частотний діапазон навушників: 20 - 20000 Hz. Хочеш більше басів? Натисни кнопку BASS на панелі управління та налосоджуйся глибоким звучанням, що забезпечує технологія XBS. Додаткова «басистість» скоротить час в режимі безперервного прослуховування - орієнтовно до 21 години, в стандартному режимі (при гучності 70-80 %) цей показник становить 23 години

Для повної зарядки навушників вистачить до 2,5 годин, а 15 хв живлення продовжать роботу ще на 3. Модель підтримує як безпровідне, так і провідне підключення через роз'єм 3.5 мм, проте, кабель даного типу відсутній в комплектації.

Зупинись детальніше на Panasonic RB-HX220BEE, під час вибору дійсно якісних навушників зі сегменту бюджетних.

Proove 70's Classic

Замикають наш топ навушники Proove 70's Classic. Це стильні навушники у вінтажному дизайні 70-х років з високоякісним звуком. Вони мають зручну конструкцію, забезпечують комфортне носіння та чудову якість звучання з глибокими басами і чіткими високими частотами. Ці навушники ідеально поєднують класичний стиль з сучасною аудіотехнікою.

Proove 70's Classic працюють в двох режимах - AUX та бездротовому, що робить їх ще комфортнішими. В режимі безперервного прослуховування навушники можуть працювати до 10 годин.

Навушники оснащенні динаміками діаметром 40 мм, що дозволяє отримати більш чіткий звук та якісне відтворення аудіо.

Якщо маєш бажання особисто протестити будь-яку з перелічених моделей, завітай до магазину мережі «Кібернетики», або ж замовляй прямо зараз, не вагаючись. Файного прослуховування!

07 Лютого 2024, 15:02

Останні статті

Рейтинг бюджетних відеокарт.webp

Рейтинг бюджетних ігрових відеокарт

Ринок ігрових відеоадаптерів пропонує безліч варіантів як з урахуванням потреб, так і бюджету користувача. Незалежно від цілей, тут завжди є з чого вибрати: від більш дешевої відеокарти для легкого скролінгу до гігантів для підтримки найбільш інтенсивної гри.

author-icon

Кібер Рейтингович

19 Квітня 2024, 14:04

38

6 хв.

PlayStation чи Xbox.webp

PlayStation чи Xbox: яка ігрова консоль краще?

Не зважаючи на фактичну присутність на ринку трьох представників, насправді за лідерство в сегменті домашніх консолей змагаються лише Sony PlayStation і Xbox. Японська Nintendo Switch теж чудовий варіант приставки. Проте, саме ПС5 та Іксбокс пропонують графіку і потужну бібліотеку ексклюзивних ігор. І все це з приставкою «най». До того ж пристрої знаходяться майже в ідентичному ціновому діапазоні. Тож визначитись з однозначним фаворитом, який варто купити, для гравців лишається завдання із зірочкою.

author-icon

Кібер Всезнайович

05 Квітня 2024, 14:04

113

5 хв.

14 чи 15.webp

Різниця між iPhone 15 та iPhone 14: порівняння смартфонів

Порівняємо 14 vs 15, та, з урахуванням технічних параметрів, режимів функціонування і вартості, визначимо айфон, на який тобі варто перейти.

author-icon

Кібер Всезнайович

05 Березня 2024, 09:03

133

6 хв.

Xiaomi Redmi Note 13 (1)_11zon.webp

Огляд смартфонів Xiaomi серії Redmi Note 13

Серія Redmi Note, по праву, вважається однією з найбільш продаваних лінійок на базі Android у всьому світі. Незважаючи на особливу увагу, що приділяється флагманским девайсам, смартфони середнього класу від Xiaomi користуються неабиякою популярністю. За показниками продуктивності, обсягами пам'яті та рівнем фото вони гідно конкурують з бестселерами сімейства Galaxy A, OnePlus Nord тощо.

author-icon

Кібер Оглядович

23 Лютого 2024, 12:02

427

8 хв.

Який Айфон найдовше тримає батарею.webp

Який iPhone найдовше тримає батарею?

Тож цей день настав! Досліджуємо який айфон найдовше зможе відтворювати твої улюблені аудіотреки/відеокліпи та хто очолює топ за витривалістю акумулятора. Порівняймо роботу найпопулярніших моделей iPhone до хвилин — від найновіших до попередніх версій, та дізнаємось у кого ж краща батарея, за умов щоденної помірної чи інтенсивної активності — 4 і 7 години/день відповідно.

author-icon

Кібер Всезнайович

15 Лютого 2024, 14:02

95

5 хв.

ТОП 10 смартфонів з потужною батареєю.webp

ТОП 10 смартфонів з потужною батареєю

Кібернетики зібрали рейтинг смартфонів, які, не дивлячись на рівень навантаження, покажуть не лише гарну продуктивність за загальними характеристиками, але й автономність та стійкість батареї. Чесно про переваги та недоліки моделей від бюджетних до вищих за ціною далі по тексту.

author-icon

Кібер Рейтингович

13 Лютого 2024, 08:02

327

7 хв.