Кухонні машини та комбайни

Кухонні машини і комбайни - це багатофункціональні побутові прилади, призначені полегшити роботу на кухні завдяки механізації таких процесів, як нарізання продуктів, збивання, змішування інгредієнтів тощо. Вибір того чи іншого «помічника» залежить від індивідуальних потреб і складності поставлених перед ним завдань. У магазині електроніки Кібернетики ви легко підберете підходящий саме вам варіант пристрою, який візьме на себе більшу частину рутинної кухонної роботи. Ви можете купити кухонну машину в Києві або перебуваючи в будь-якому іншому місті, де є магазини компанії або відділення Нової пошти.

Кухонний комбайн - багатофункціональний помічник на кухні

Потужний кухонний комбайн об'єднує в собі можливості одночасно декількох пристроїв. Залежно від набору аксесуарів, що йдуть з ним в комплекті, він може виступати в ролі міксера, м'ясорубки, соковижималки, морожениці та інших кухонних приладів. З його допомогою можна легко приготувати тісто для млинців ідеально однорідної консистенції, замісити глазур для торта, швидко нарізати м'ясо, перекручувати овочі та багато іншого. 

Габаритами і функціональністю комбайн дещо поступається кухонній машині, яка здатна виконувати кілька дій одночасно, включно з такими важкими процесами, як заміс тіста. Ще однією особливістю кухонної машини є те, що її функціонал можна розширювати вже після купівлі, додаючи необхідні насадки та інші елементи. 

Функції та особливості кухонних комбайнів

Як було сказано вище, функціонал комбайна безпосередньо залежить від комплектації. Набір може включати:

  • диск для приготування картоплі-фрі;
  • вінчики різноманітних форм для перемішування і збивання (класичний у вигляді краплі, А- або Т-форми тощо);
  • шейкер (для приготування коктейлів, сорбету та ін.);
  • насадки для терки з отворами різних діаметрів і форм;
  • диск-шинкування (також може бути великий, середній тощо);
  • насадки для нарізання соломкою і кубиками;
  • S-подібний ніж-подрібнювач (для рубки м'яса, горіхів, подрібнення льоду);
  • насадки для приготування домашньої ковбаси;
  • скиборізка для нарізання продуктів тонкими слайсами;
  • м'ясорубка (знайома кожній господині, не потребує представлення);
  • соковижималка (може бути одна універсальна або в комплекті з цитрус-пресом і насадкою-вижималкою для ягід);
  • набір для приготування домашньої локшини, ракушок, лазаньї та інших макаронних виробів;
  • любителі випічки оцінять наявність міксера і насадок для формування печива різних форм;
  • морожениця (спеціальну чаша, що акумулює холод після попереднього поміщення в морозильну камеру, в якій згодом змішують інгредієнти для отримання корисного домашнього десерту);
  • насадка-блендер (незамінна річ для приготування супів-пюре, мусів, емульсій і безлічі інших страв і напоїв, які потребують доведення до однорідної текстури);
  • гак для замішування крутого тіста, з яким не впорається звичайний вінчик;
  • кришка від бризок (забезпечить чистоту на кухні, поки ви готуєте свої кулінарні шедеври);
  • «кеббе» (насадка для приготування однойменної арабської страви - фаршированих різними начинками котлет).

Як вибрати кухонний комбайн

Перший показник, який розглядають перед тим, як купити кухонну машину або комбайн, - це потужність. Побутові прилади здебільшого представлені моделями на 300-800 Вт, а професійні - від 1500 Вт. Потужність і об'єм чаші - взаємопов'язані параметри, оскільки що більше ват, то більший об'єм продуктів може переробляти прилад. Немає сенсу купувати надпотужний агрегат, якщо ви плануєте його використовувати тільки для подрібнення фруктів у 2-літровій чаші, для якої буде достатньо 300-400 Вт. Для зручності можна орієнтуватися на співвідношення 200:1, де перша цифра відповідає потужності, а друга - об'єму чаші.

Також звертайте увагу на кількість швидкісних режимів. Чим їх більше, тим зручніше робити налаштування для обробки конкретного продукту. У професійних моделях кількість режимів може досягати п'ятнадцяти, що виправдано під час використання в промислових масштабах. Для домашнього застосування зазвичай достатньо трьох-п'яти часто використовуваних швидкостей.

Корпус кухонного агрегату може бути виконаний з:

  • міцного пластику (представлений більшістю моделей, доступний за ціною матеріал, але легко піддається подряпинам);
  • металу (не боїться механічних пошкоджень, надійний і довговічний, зустрічається в дорогих моделях преміум-класу).

Матеріал чаші - також важливий параметр, від якого залежить комфорт використання приладу:

  • пластик - недорогий матеріал, легкий за вагою, простий в експлуатації та чищенні;
  • термостійке скло - екологічніший матеріал, але більш крихкий, тому потребує дбайливого поводження;
  • метал - коштує дорожче перших двох варіантів, але найпрактичніший як для приготування заготовок, так і для їхнього зберігання в холодильнику.

За типом виконання комбайни бувають:

  • окремо стоячі (найпоширеніший варіант, прилад встановлюється в будь-якому місці, де є доступ до мережі живлення);
  • вбудовані (такі моделі монтуються в спеціально відведене місце кухонного гарнітура і гармонійно вписуються в інтер'єр).

Обираючи кухонний комбайн або машину, віддавайте перевагу перевіреним виробникам, які виготовляють якісну продукцію незалежно від цінової категорії товару, чи то простенький пристрій із мінімумом функцій, чи то потужний агрегат для ресторанного бізнесу. До таких виробників належать:

Купуючи продукцію відомих перевірених марок, ви гарантовано отримаєте якісну техніку з міцних матеріалів, яка прослужить вам довгі роки.

Де купити кухонний комбайн в Україні

Щоб купити кухонний комбайн у Києві або іншому населеному пункті, вам достатньо вибрати відповідну модель на сайті компанії Кібернетики і оформити замовлення, не виходячи з дому. Отримати його можна двома способами:

  • замовити безкоштовну доставку в магазин у вашому місті (список усіх пунктів видачі можна знайти на сайті);
  • оформити доставку на Нову пошту.

Інтернет-магазин пропонує найкращі ціни на кухонні комбайни в Києві з гарантією від виробника, просту і вигідну систему кредитування і приємні бонуси за кожну покупку.